In februari mogen we weer 2 nieuwe leden verwelkomen t.w.; Liana Romeijn (schilderen) en Wendy Verhoeven (Schilderen, Beeldhouwen en Fotografie. Welkom Beide!


De Kunst-Kazerne is sinds 5 februari weer open en kan er weer volop gewerkt worden in de ateliers!  We gaan  hopelijk weer allemaal met veel enthousiasme  aan het werk na een paar maanden gesloten te zijn geweest.

Impressie van de werkzaamheden:


Er hebben zich in augustus twee nieuwe leden aangemeld voor de keramiekgroep; Ria Peeters en Vera Runge-Hilders, Welkom Ria en Vera!


De prijswinnaars van het Jaarthema “Het Geheim van de Meester zijn bekend, zie bij het menu op de pagina Jaarthema 2021-2022!


De keramiekgroep organiseert een Raku-stookdag op zaterdag 14 oktober. Tijdens de heidedagen op 9 en 10 september kunnen de werken geboetseerd worden of eerder tijdens de keramiekbijeenkomsten op maandagmiddag. De Rakuklei zal over ongeveer 1 maand aanwezig zijn.  De rakuglazuur wordt op de stookdag aangebracht.


In april verwelkomen we 3 nieuwe leden;

Jo van der Kruis (keramiek)

Ans Cleeven (keramiek)

Cathrien Peerlings (schilderen)


De expositie van het jaarthema “Het Geheim van de Meester” is van 17 april t/m 14 juni te bezichtigen in ’t Perron tijdens openingsuren.


De Nieuwjaarsreceptie werd dit jaar weer in de Kunst-Kazerne gehouden en ondanks de sneeuwdag en er enkele leden hadden afgezegd waren er toch een 35 tal leden incl. partners. Het was een geslaagde avond.


In januari verwelkomen we 2 nieuwe leden ; Wil van Valen (tekenen/schilderen en Carin den Otter (schilderen)